Samba Sabor zoekt nieuwe bandleden!

Samba Sabor is een enthousiaste samba percussie band uit Utrecht. Voor uitbreiding van de band zijn we op zoek naar nieuwe ervaren bandleden.

Kun je overweg met een tamborim, caixa, chocalho of timba? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook repinique-, surdo 1 en surdo2-spelers zijn welkom, in overleg.

We treden regelmatig op in de regio Utrecht en daarbuiten, zoals op de Nijmeegse vierdaagse, het Nijmeegse samba festival, sportevents en culturele events zoals de Culturele zondagen, flashmobs voor de fortenmaand etc.

Ons repertoire bestaat uit Samba Rio, Samba Reggae, Timbalada, Coco, Ciranda, Maracatu, Marcha. We spelen een vracht aan breaks, maar staan altijd open voor nieuwe ideeën. De band heeft zelf instrumenten, je hoeft dus geen eigen instrument mee te nemen. We verwachten van aspirantleden natuurlijk een ruime beschikbaarheid voor optredens en repetities. We repeteren wekelijks op de woensdagen in een ruime, centraal gelegen oefenruimte in Utrecht, die goed bereikbaar is met openbaar vervoer, auto of fiets.

Daarnaast geven we ook cursus van januari tot de zomer. Wil je dus een tweede instrument te leren spelen? Dan is dat de plek om je samba-expertise uit te breiden.

Meer weten? Kijk op www.sambasabor.nl, https://www.facebook.com/SambaSabor of bel Joost 06 45 298 009.